Werkbezoek aan National MS Society in San Francisco

San Francisco, 15 augustus 2019 – Een Moeder vol Stoplichten bezocht op vrijdag 15 augustus in San Francisco het kantoor van de National MS Society, de MS-vereniging van de Verenigde Staten.

Fiona Sie van Moeder vol Stoplichten had het geluk om in San Francisco kort kennis te kunnen maken met president Renee Croteau van Chapter Northern California van de National MS Society. Zij sprak kort met Croteau over de plannen om Moeder vol Stoplichten in het Engels te vertalen en op de Amerikaanse markt uit te brengen. Kijk voor meer informatie hierover op de Engelstalige pagina van deze website.

Belangstelling
Croteau toonde belangstelling voor het project en naam een exemplaar van het boek in ontvangst. Zij erkende dat ook de gezinsleden van iemand met MS om moeten leren gaan met de ziekte en dat een boek als ‘Een moeder vol stoplichten’ hen hierbij kan ondersteunen.

Het bezoek van Moeder vol Stoplichten aan Californië is onderdeel van de in 2019 gestarte campagne om het boek in het Engels te vertalen en uit te geven. Volg de website voor meer updates hierover!

Fiona Sie (l) overhandigt een exemplaar van het boek ‘Een moeder vol stoplichten’ aan president Renee Croteau van de National MS Society. (foto: FS)

© Copyright - Moeder vol Stoplichten 2018