Fiona Sie genomineerd voor Nora Holtrust MSweb-prijs

Den Dolder, 7 mei 2021 – Fiona Sie, initiatiefnemer van Stichting Moeder vol stoplichten, is met vier ander kandidaten genomineerd voor de Nora Holtrust MSweb-prijs. Stem op Fiona! 

De Nora Holtrust MSweb-prijs wordt toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor mensen met multiple sclerose (MS).

Fiona is genomineerd voor haar werk om meer aandacht te vragen voor kinderen met een ouder met MS. Zij bedacht het boek ‘Moeder vol Stoplichten’, dat in 2017 bij Uitgeverij SWP uitwam. In 2020 verscheen een tweede druk. Zij maakte het boek samen met auteur Beitske Bouwman en illustrator Karts-Janneke Rogaar.

Om het boek met bijpassend spelmateriaal te kunnen doneren aan MS-centra, richtte Fiona in 2020 een stichting op. Met behulp van sponsors deelde Fiona Sie meer dan vijfhonderd Tasjes vol stoplichten uit. De stichting werkt daarnaast aan een Engelse vertaling van het boek.

Stem op Fiona!

Naast Fiona Sie zijn vier andere kandidaten genomineerd. Stem op Fiona! Zodat kinderen met een ouder met MS meer aandacht krijgen. Het kan tot 20 mei 2021.  Ga naar MSweb.nl: ‘Genomineerden van de Nora Holtrust MSweb-prijs bekend’.

Nora Holtrust MSweb-prijs
MSweb reikt dit jaar voor het eerst de Nora Holtrust MSweb-prijs uit. Nora Holtrust, oprichter van de veel geraadpleegde website www.msweb.nl, overleed in de zomer van 2020.

De redactie van de website, onderdeel van MS Vereniging Nederland, ziet haar naam graag voor altijd verbonden aan bijzondere acties en projecten die, net als MS(kids)web, veel waarde hebben voor MS-patiënten.

De Nora Holtrust MSweb-prijs wordt uitgereikt rond Wereld MS dag.

© Copyright - Moeder vol Stoplichten 2018