[page_title]

Fiona Sie geeft op 13 maart 2019 een lezing tijdens het symposium ‘Het roer moet om’ in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Neuroloog Renske Wieberdink van het Groene Hart Ziekenhuis leidt de avond. Fiona Sie spreekt als ervaringsdeskundige over hoe je aan te passen aan een het leven met MS.  Leefstijl-diëtiste Marian Noordam vertelt over het programma ‘Anders Eten bij MS’, waaraan sinds september 2016 zo’n zeshonderd mensen hebben deelgenomen. Twee deelnemers vertellen na de introductie van Noordam wat hun ervaringen zijn geweest.

‘Gezonde leefstijl’ is het thema van dit symposium. Wat houdt deze inmiddels populaire term in? Het gaat om gezonde voeding, voldoende bewegen en ontspannen. Is het moeilijk om een gezonde leefstijl vol te houden? Of saai? Of ongezellig? Dit hoort u van een psycholoog. Daarnaast vertelt Marian Noordam, leefstijl-diëtiste over het programma “Anders Eten bij MS”.

In de pauze is er een informatiemarkt, zodat u na afloop precies weet bij welke organisaties u terecht kunt met uw vragen over MS.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden via de website is wel noodzakelijk als u wilt komen. De avond duurt van 18.30 tot 21.00 uur.

U kunt zich tot en met 6 maart 2018 hier aanmelden.

Locatie
Groene Hart Ziekenhuis
Bleulandweg 10
2803 HH Gouda

Fiona Sie brengt Tasjes vol Stoplichten bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. (foto: Persblik, Connecting Minds)

© Copyright - Moeder vol Stoplichten 2018