Tasjes vol stoplichten voor HMC dankzij steun Zorg en Zekerheid

Fiona Sie (l) overhandigt de Tasjes vol stoplichten aan de neurologen N.H. Metz (m) en M.T. Tonk (r) van het HMC in Den Haag. (foto: Persblik, Connecting Minds)

Den Haag, 28 augustus 2018 – Het MS-team van HMC (Haaglanden Medisch Centrum) ontving op 28 augustus vijftig ‘Tasjes vol Stoplichten’. De tasjes zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar uit gezinnen waarvan een van de ouders Multiple Sclerose (MS) heeft. 

De tasjes kunnen gratis ter beschikking worden gesteld  dankzij een financiële bijdrage van de Stichting Zorg en Zekerheid. HMC is een van de ziekenhuizen en MS-centra in Zuid- en Noord-Holland die door de bijdrage van Zorg en Zekerheid de Tasjes vol stoplichten gratis ontvangt.

Voor de aanvraag bij Zorg en Zekerheid heeft Moeder vol Stoplichten nauw samengewerkt met de afdeling Zoetermeer & De Hoop van de serviceorganisatie Kiwanis.

Gesprek

Neuroloog N.H. Metz van HMC is blij met de tasjes: “Als een ouder MS heeft is de impact groot voor het hele gezin. Er wordt niet altijd gedacht aan de betekenis hiervan voor kinderen van de MS patiënt. Fijn dat wij met dit pakket de mogelijkheid kunnen bieden om met kinderen in gesprek te gaan.”

© Copyright - Moeder vol Stoplichten 2018